top of page

Om Maria

Om Maria

Maria Barnewitz Schou er født i 2002, og hun rider derfor i 2021 sit første år som ungrytter. Maria afsluttede gymnasiet i sommeren 2020, og siden har hun redet på fuldtid, da målet er at blive endnu bedre i sporten, og leve af forretningen med uddannelse og salg af heste.

 

Maria har, trods sin unge alder, allerede stor erfaring med at ride ungheste, samt videreuddanne og træne heste i alle aldre, og på mange niveauer. Maria har vundet et hav af medaljer gennem sin karriere, og da hun i 2012 vandt sit første DM på ponyen E.T. Starmover overtog hun Tina Lunds rekord som den yngste Danmarksmester i springning nogensinde. Her var Maria blot 10 år, og siden har hun vundet intet mindre end 12 medaljer ved DM. Maria har desuden været en del af landsholdet siden hun var 10 år, og hun har derfor blandt andet repræsenteret Danmark flere gange ved nordisk mesterskab, og i 2016 vandt hun mesterskabet individuelt på pony, mens hun flere gange har vundet for hold, blandt andet i 2019 som juniorrytter.

 

Skærmbillede 2021-02-01 kl. 08.58.47.png
ronaldo.jpg

De sidste par år har Maria redet som juniorrytter, og her er det primært med hoppen Seana 2 e. Stolzenberg/Escudo II, at Maria har redet de helt store klasser. Sammen har de både vundet flere DM- og NM-medaljer, ligesom de deltog ved EM i 2019, hvor det lykkedes dem at komme i finalen. Det er også i sadlen på Seana, at Maria i 2019 fik sin debut i 150 cm ved Danish Christmas Show på Vilhelmsborg, hvor det blev til en fornem 5. plads. Maria har de seneste år repræsenteret det danske juniorlandshold med flere sejre i Nations Cup, og hun har desuden redet utallige 135-145 cm klasser med placering.

 

Marias ambition er at blive endnu bedre i sporten, hvor hun i 2021-2023 gerne vil være en del af det danske landshold for ungryttere, hvorefter hun håber at kunne få succes med at tage skridtet ind i seniorrækkerne. Målet er at udvikle en god base for Marias karriere, og det vil familien gøre fra familiens gård, hvor Maria vil have fokus på at uddanne og træne egne, såvel som andres heste. Ambitionerne er store, og Marias målsætning er, at hun fremover vil satse på at leve 100% af at ride, og derfor tilbyder hun fremover videreuddannelse og salg af andres heste, ligesom hun også tilbyder undervisning og kurser fra familiens gård.

bottom of page